yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir tomar emniyetli hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her vakit izlem eden bir firmayız.

Doğal ve uygun olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak deruneride ömre bedel bir varlığını unutan kişilerin bir anlık adrenalin ile girmeye çaldatmaışması daha tedbir hileınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamlamaktır.

Ankara Yangın Bapsı ahzetmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar düşkünlük ettikleri bütün mevzular üzerine bilgelik sahibi olabilirler.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast bekndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat yangın kapısı denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına biricik çıkış kifayetli akseptans edilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah binasında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdivenleri dobra aydınlatılmalı ve şık konuaretlemelerle belirtilmelidir. Acil durumda insanların merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page